Find Fejekost blandt 83+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående fejekoste er senest opdateret i dag (14/07 - 2024) kl. 09:00

Du er landet på Fejekost.dk, det helt rigtige sted at finde fejekoste. Vi har udvalgt 83 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det fejekost tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 83 forskellige fejekoste fra 3 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Fejekost blød med sokkel 3190-S-60 cm

Fejekost blød med sokkel 3190-S-60 cm

238,75 kr.

144 kr.

Billede af Fejekost blød med sokkel 3162-S-30 cm

Fejekost blød med sokkel 3162-S-30 cm

101,75 kr.

78,20 kr.

Billede af Fejekost medium med sokkel 3172-S-40 cm

Fejekost medium med sokkel 3172-S-40 cm

130 kr.

82 kr.

Billede af Fejekost medium med sokkel 3182-S-50 cm

Fejekost medium med sokkel 3182-S-50 cm

158,75 kr.

96 kr.

Billede af Roterende fejekost - Magic Spin Broom

Roterende fejekost - Magic Spin Broom

499 kr.

169 kr.

Billede af Fejekost arenga stiv 3177-S-40 cm

Fejekost arenga stiv 3177-S-40 cm

119,63 kr.

74 kr.

Billede af Fejekost medium med sokkel 3192-S-60 cm

Fejekost medium med sokkel 3192-S-60 cm

187,50 kr.

116 kr.

Billede af Vikan Fejekost med gevind 290 mm Blød Hvid plast Sorte børster (3151)

Vikan Fejekost med gevind 290 mm Blød Hvid plast Sorte børster (3151)

89 kr.

47,50 kr.

Billede af Fejekost blød med sokkel 3170-S-40 cm

Fejekost blød med sokkel 3170-S-40 cm

170 kr.

106 kr.

Billede af Fejekost blød med sokkel 3180-S-50 cm

Fejekost blød med sokkel 3180-S-50 cm

203,75 kr.

146,79 kr.

Billede af Vikan fejekost 610mm blød rød

Billede af Vikan Fejekost 610 mm Blød/stiv Grøn Børstelængde 60 mm (31942)

Billede af Prima fejekost 50 cm.10 stk Tæramme med syntetiske har, Minatol

Billede af Prima fejekost 60 cm.10 stk Tæramme med syntetiske har

Billede af SKAFT TIL GULVSKRABER, FEJEKOST OG GULVSKRUBBE

Billede af Fejekost pa teleskopskaft 58-91cm Passer til fejeblad 05000543

Billede af Fejekost 100 cm

Billede af Vikan fejekost 530mm meget stiv rød

Billede af Vikan fejekost 610mm blød/stiv sort

Billede af Vikan Fejekost med gevind 665 mm Stiv Sortlakeret træ FSC (311752)

Du kigger lige nu på 83 fejekoste fra 3 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Bosch Stiga Vileda

Sådan vælger du den rigtige fejekost - 5 ting du skal overveje

Der er mange sure pligter her i livet, som man bare bliver nødt til at tage sig af, hvis man gerne vil leve nogenlunde rent og ordentligt. En af de ting, man skal sørge for, er, at der er rent på ens gulv. Det er klart, at det også er irriterende at have et gulv, der er beskidt, for man skulle gerne have følelsen af, at man kan smide skoene uden problemer, når man er i sit eget hjem. Det kan være, at du lige nu mangler en fejekost. Hvis det er tilfældet, så er det virkelig noget, som du skal have anskaffet dig.

Men kommer nemlig ikke langt uden en fejekost, men der kan komme rigtig meget støv.

 

Hvad skal ellers købes med?

De fleste vælger dog også at supplere deres udstyr til at holde gulvet rent med andet end bare en fejekost. Det er naturligvis også vigtigt, at man husker at vaske sit gulv nogle gange, hvis man skal holde det rent. Det kan være, at du i samme omgang skal have købe en moppe til gulvet, hvis det også er noget, du mangler. Det er altså ikke noget, der er nemt at undvære, når man selv skal sørge for at holde det rent i ens hjem. Det kan også være, at du skal supplere dit køb med en støvsuger.

Det kan godt være meget rart, at man har muligheden for at støvsuge, men at man så også lige hurtigt kan tage kosten, hvis man spilder noget. Her kan det nemlig godt være irriterende, at man skal til at bakse med at have støvsugeren ud ad skabet og sat i stikkontaktet. Derudover så larmer det også utroligt meget, når man støvsuger, og det kan godt betyde, at man nogle gange har lyst til at feje i stedet for. Hvis det f.eks. lige er en dag, hvor man ikke kan overskue så meget larm oppe i sit hoved.

 

Hvor dyr må den være?

Når du skal ud for at købe noget nyt, så er det altid en god idé, hvis du har en nogenlunde idé om, hvor mange penge du skal bruge. Det er klart, at man ikke springer budgettet, når man går ud for at købe en ny fejekost, men hvis man f.eks. har et ugentligt max beløb, så kan det jo godt have en betydning, hvor mange penge man vælger at bruge. Når det kommer til fejekoste, så kan du sagtens få en god fejekost til billige penge. Du kan også få en rigtig dårlig en, så du skal huske at være opmærksom.

 

Hvordan er hårene på børsten?

Du kender sikkert det med, at man skal tømme ens fejekost for en masse skidt, der samler sig i løbet af tiden. Det er ikke noget, som man kan undgå, når man bruger fejekost, men det kan sagtens være, at dit valg af fejekost kan have en betydning for, hvor ofte du skal tømme den for snavs. Det er ikke en særlig sjov opgave at udføre, så du er sikkert allerede interesseret i ikke at gøre det alt for mange gange. Hårene på børsten kan også have en betydning for, hvor god kosten er til at tage støvet med sig, når man fejer.

Det er nemlig heller ikke at alle fejekoste, der er lige gode til det, og det er jo noget, der har stor betydning, når man bare gerne vil have, at det hele går så let som muligt. Du kan naturligvis altid risikere, at der er noget, der sidder godt fast i gulvet. Her må selv den bedste kost komme til kort nogle gange. Hvis det skal gå hurtigt, så kan det nogle gange hjælpe at vende kosten halvfems grader og så skrabe skidtet af med den anden side af kosten.

 

Specielle funktioner?

Det kan også være, at du har nogle krav til, hvilke funktioner din nye kost skal have. Nu er det ikke fordi, at den kost generelt har så mange specielle funktioner, men måske det f.eks. kunne være meget rart, hvis den kunne justeres i højden, så du også kan få glæde af, at dine børn kan hjælpe dig med at feje.

 

Husk fejebakken!

Når du skal have en fejekost, så er det nok også en meget god idé, hvis du sørger for at købe en fejebakke. Gør du ikke dette, så kan det godt være, at det bliver lidt besværligt at komme af med støvet. Det er naturligvis noget, der ofte helt automastik hænger sammen med en fejekost, når man køber en, men hvis der ikke gør, så er det altså noget, som du skal sørge for at være opmærksom på. Hvis du vil have rent gulv i dit hjem, så skal du altså sørge for både at have en fejekost og en fejebakke.

 

Ikke overbevist om at din fejekost bør købes online?

Der er mange gode grunde til at du skal købe din nye fejekost online frem for i en fysisk butik - her får du 3 af de bedste.

Hurtigt at undersøge fejekost tilbud

Når nu du skal foretage dit køb stiller spørgsmålet sig - skal du vælge den dyre udgave, eller kan du nøjes med at købe en billig fejekost? Den beslutning kan være svær at tage i en butik, med en sælger der presser på for at sælge dig den nye og et udvalg der er begrænset.

Men her på fejekost.dk kan du nemt få et overblik over alle modeller og priser, og vælge lige det produkt der passer til dit behov og din pengepung.

Ikke nogen kø

I dag er der rigtig mange ting der handler om at optimere sin tid. Vi har for mange ting vi gerne vil, og for lidt tid at gøre det i.

Derfor er nethandel en stor fordel - du skal nemlig ikke stå i kø for at få fingrene i din nye fejekost. Så køb på nettet, stryg køen, og brug din tid på det der rent faktisk betyder noget for dig.

Du kan stadig få rådgivning når du bestiller

Rigtig mange online webshops har i dag implementeret en chatfiunktion. Du kender den sikkert godt - det der lille talesymbol nede i hjørnet. Det er en moderne form for kundeservice, hvor du kan chatte med medarbejderen og få hjælp og rådgivning (uden at skulle sidde i en irriterende telefonkø).

Så hvis du har spørgsmål inden du køber din fejekost kan du bare skrive, og så får du hurtig hjælp og rådgivning.

Find det du mangler på fejekost.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 351 produkter fra mere end 67 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 650 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-13 09:00:45.

4
Produkttyper
351
Produkter
18
Brands
67
Forhandlere
650
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.