Bedste Nilfisk Fejebakke: Se top 8 (opdateret maj 2022)

Fejekost.dk » Alle guides » Fejebakke » Nilfisk Fejebakke

Du er landet på Fejekost.dk, det helt rigtige sted at finde Nilfisk fejebakke. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nilfisk fejebakke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Nilfisk fejebakke/VacPan til centralstøvsuger sort

1: Nilfisk fejebakke/VacPan til centralstøvsuger sort

Bedste pris: 542.00 hos Quickparts.dk

Original sort Vacpan fejebakke til centralstøvsugere fra Nilfisk og Nilfisk-Frithiof.Installer fejebakken i soklen på køkkenet eller i bryggerset. Det anbefales at bruge en meter flexslange istedet for et fast rør til installation i soklen.Udskæringsmål:… læs mere hos Quickparts.dk >>

Billede af Nilfisk Vacpan fejebakke hvid m/fitt.

5: Nilfisk Vacpan fejebakke hvid m/fitt.

Bedste pris: 881.75 hos vvs.dk

Vacpan fejebakke hvid med fittings.Grenrør og flexslange medfølger…. læs mere hos vvs.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 26. maj:

Dyreste Nilfisk Fejebakke på listen er Nilfisk fejebakke/VacPan til centralstøvsuger alulook m/fittings. fra Davidsenshop.dk med en pris på 1099.00. Billigste udvalgte Fejebakke er Nilfisk fejebakke/VacPan, installationskit som du kan købe for 199.95 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 899.05 kr. – de 8 Nilfisk Fejebakke vi har fundet koster i gennemsnit 685.27 kr.
Ovenstående Nilfisk Fejebakke data og priser er hentet fra 6 butikker (Quickparts.dk, Davidsenshop.dk, Elvvs.dk, vvs.dk, VVSproffen.dk, Proshop.dk). Alle Nilfisk Fejebakke tilbud er opdateret i dag 26-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Fejebakke guides:

Fandt du ikke det rigtige Fejebakke blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Fejebakke:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Fejekost.dk

Mere med Nilfisk:

Er du vild med Nilfisk, men Fejebakke var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Nilfisk: